Högklassiga digital PTC doppvärmare 500 w

En av marknadens energieffektivaste och driftsäkraste doppvärmare med LED-display.Tillverkad i högklassiga material och med keramiska värmeelement som garantera... Läs mer

Artikelnummer: PTC-500
Dela
En av marknadens energieffektivaste och driftsäkraste doppvärmare med LED-display.
Tillverkad i högklassiga material och med keramiska värmeelement som garanterar lång livslängd.

Doppvärmaren använder PTC-teknik med keramiska värmeelement, den har också ett skyddshölje som skyddar dina fiskar. Dubbla vattensensorer stänger automatiskt av doppvärmaren om vattennivån plötsligt sjunker eller du tar ut doppvärmaren ur vattnet. Extern temperaturkontroll och lättavläst digital LED-display. Ett utmärkt val för dig som har extra behov av driftsäkerhet och samtidigt vill spara på både plånbok och miljö!

Vad gör den säkrare än en vanlig doppvärmare? 
De dubbla vattensensorerna skyddar dig mot brand vid läckage, eller om du glömmer stänga av doppvärmaren när du utför underhåll i akvariet. Den jobbar också med ungefär hälften så hög temperatur än en traditionell doppvärmare vilket minskar risken för överhettning och minskar slitage på doppvärmaren.

Hur kan den vara strömsnålare än en traditionell doppvärmare med samma effekt?
PTC-teknologin gör att doppvärmaren reglerar sin strömförbrukning automatiskt. Den använder full effekt för att nå sin arbetstemperatur, sedan använder den bara så mycket ström som behövs för att hålla den temperaturen - en vanlig doppvärmare jobbar konstant på full effekt när den är påslagen. PTC-elementet värms upp 20% snabbare än en vanlig doppvärmare, vilket ytterligare minskar strömförbrukningen. Detta gör att PTC-doppvärmaren förbrukar 30% mindre ström, vilket du tjänar på i längden!

Specifikationer 
Effekt:500 watt
Höjd:20 cm
Temperatur:20-34 °C
Kabellängd:210 cm