Företagsinformation


Välkommen till Zooimport grossistföretag inom akvaristik.
Från Zooimport.se sker grossistförsäljning enbart till företag med en fysisk butik och/eller webbutik inom Zoofackhandeln och till butiker med djurtillbehör.
För att bli återförsäljare krävs att du har ett registrerat företag med F-skatt sedel.

Ingen försäljning sker till privatpersoner på Zooimport.se!

Zooimport är ett litet företag med stor kapacitet och mer an 20 års erfarenhet inom odling av akvariefiskar. Vi har verkat i Sverige i över 10 år och börjar tycka att vi kan det här med akvarium ganska bra.

Med inspiration och erfarenhet av försäljningen inom akvaristik föddes idén till att samarbete med ett antal nationella och internationella leverantörer som med sina varumärken och artiklar tillför en mängd andra produkter som inte redan finns på marknaden.

Eftersom vi importerar direkt från fabrik utan mellanhänder, har vi låga omkostnader och kan därför alltid erbjuda våra återförsäljare kvalitetsprodukter till lägsta pris. Genom snabba leveranser, enkelhet och prisvärda produkter vill vi vara en uppskattad leverantör till våra återförsäljare.

På vår återförsäljarsida finns enbart produkter som vi själv använder, och testar löpande i vår odling. För att löpande kunna erbjuda produkter av hög kvalitet testar vi produkter från olika leverantörer själva och med hjälp av frivilliga testpersoner.


Bli återförsäljare
Har du zoo-butik och är intresserad av att bli återförsäljare? Fyll i formuläret här:


Ansök

Vi svarar på din ansökan via e-post inom högst 24 timmar men oftast mycket snabbare än så. Vi kommer att skicka dina inloggningsuppgifter: Användarnamn och ett lösenord till den angivna mailadressen.
För att bli återförsäljare krävs att du har ett registrerat företag med F-skatt sedel.


Företagsinformation
Webbutiken ZooImport.se ägs och drivs av Akvarieimporten i skåne AB.

Akvarieimporten i skåne AB
Hässleholmsvägen 50
284 34 Perstorp
Tel: 0760 490 395

Organisationsnummer: 559093-8832
Momsreg.nr/VAT-nr: SE559093883201
Godkänd för F-skatt

Kontaktperson: Kenneth Johansen
Epost: [email protected]