Aulonocara jacobfreibergi cape maclear

Bilden visar exempel på akvariefisk vi har i vår odlingsanläggning.Så fort vår fiskyngel är av säljbar storlek kommer de att säljas i vår akvariebutik i Perstor... Läs mer

Artikelnummer: FL1040040
Dela
Bilden visar exempel på akvariefisk vi har i vår odlingsanläggning.
Så fort vår fiskyngel är av säljbar storlek kommer de att säljas i vår akvariebutik i Perstorp.

Malawi ciklider är populära som akvariefiskar på grund av sin färgrikedom och sitt intressanta beteende - du kommer att få ett akvarium med fart i. Det händer alltid något i ett malawikar, det finns alltid någon hane som vill visa att han bestämmer och det finns alltid någon hona som går och ruvar på sina yngel.

Om våra Malawi Cichlider.
Vi på Akvarieimporten har många års erfarenhet inom odling av akvariefiskar.
Vi odlar själv många av våra Malawi Cichlider och malar i vår odlingsanläggning i Perstorp. Vi är mycket noga när vi odlar våra fiskar och kan därför garantera att alla våra fiskar är av högsta kvalitet.
Vi köper även Ciklider, malar och andra akvariefiskar från välkända odlare runt om i Sverige och övriga europa och kan därför garantera att även dessa fiskar är av högsta kvalitet.

Akvarieimporten flyttar till nya lokaler runt september 2021.
Akvarieimporten kommer snart att få en ny adress då vi under hösten flyttar till nyrenoverade butikslokaler i Tyringe - Hörjavägen 2, 28234 Tyringe.

Observera!
Fiskar kan du enbart köpa i vår akvariebutik i Perstorp.
Här hittar du vår adress och öppettider:
Besök oss