Filtermatta - Grön - Grov - 50x25x5 cm

Grovporig grön filtermatta.En grov filtermatta som passar sist i filtreringen i ditt filter. Optimal för biologisk filtrering och nedbrytning av nitrit. Många a... Läs mer

Artikelnummer: XY-1882
Dela

Grovporig grön filtermatta.

En grov filtermatta som passar sist i filtreringen i ditt filter. Optimal för biologisk filtrering och nedbrytning av nitrit. Många akvarister missar det viktiga steget med biologisk filtrering. Biologisk filtrering gör inte direkt vattnet klarare men sköter den viktiga biologiska filtreringen genom att bland annat bryta ner nitrat som är direkt giftigt för fiskarna, och gör därigenom också vattnet klarare. Den biologiska filtreringen skall ligga sist i filtrets genomströmning, efter ett finare filtervadd t.ex. art.nr: 1831 eller liknande. Filtermattan är tillverkad av polyuretan vilket under lång tid behåller sin form och därför kan sköljas ur många gånger och således har lång livstid.

Information:

  • 50 cm lång
  • 25 cm bred
  • 5 cm tjock

Perfekt för dig som vill klippa eller skära till eget filtermedia till ditt akvariefilter. Ett mycket prisvärt alternativ för både invändiga pumpar och ytterfilter. Såklart också för dig med filter för trädgårdsdamm.

Detta filtermaterial har en mycket hög kvalité och passar därför utmärkt som ersättning för original filtermedia till märkespumpar.