Nubios 5 i 1 Akvarierengöringsset

Det ultimata verktygskitet för renhållning av akvariet. Nubios 5 i 1 Akvarierengöringsset är den ultimata lösningen för att hålla ditt akvarium rent, klart... Läs mer

Artikelnummer: FPD-51A
Dela

Det ultimata verktygskitet för renhållning av akvariet. 

Nubios 5 i 1 Akvarierengöringsset är den ultimata lösningen för att hålla ditt akvarium rent, klart och hälsosamt. Detta omfattande set innehåller en rad verktyg och tillbehör som gör det enkelt att underhålla ditt akvarium och skapa en trivsam miljö för dina fiskar och växter.

Funktioner och Tillbehör:

  1. Algskrapa: Den medföljande algskrapan är utformad för att effektivt ta bort alger och beläggningar från glaset i ditt akvarium. Den är skonsam nog för att inte repa glaset samtidigt som den tar bort envisa alger.

  2. Grussked: Grusskeden gör det enkelt att rengöra och jämna ut bottenmaterialet i ditt akvarium. Det hjälper dig att avlägsna avfall och matrester som sjunkit ned i gruset.

  3. Svampskrubb: Svampskrubben är perfekt för att ta bort alger och smuts från akvariets inredning, inklusive dekorationer och växter. Den är skonsam mot ytan och gör den ren och glänsande utan att repa ytor.

  4. Planteringstång: Planteringstången är ett användbart verktyg för att hantera och omforma växter i ditt akvarium, vilket gör det enklare att placera och underhålla växterna.

  5. Fiskhåv: Fiskhåven är idealisk för att fånga och flytta dina fiskar vid behov utan att skada dem eller störa dem alltför mycket.

Nubios 5 i 1 Akvarierengöringsset är ett oumbärligt verktyg för akvarieentusiaster som vill upprätthålla ett rent och friskt akvarium. Med detta set kan du enkelt ta hand om dina fiskar och skapa en vacker vattenmiljö. Det är både praktiskt och användarvänligt och kommer att underlätta din akvarieskötselrutin.