Räkgrotta - Kub 2 cm

Räkgrotta - kub 2 cm En liten kub som är helt perfekt att ha i sitt akvarium, på grund av deras storlek är det en fördel att köpa flera stycken att lägga p... Läs mer

Artikelnummer: ST-313-2
Dela

Räkgrotta - kub 2 cm 

En liten kub som är helt perfekt att ha i sitt akvarium, på grund av deras storlek är det en fördel att köpa flera stycken att lägga på varandra för ett intressant utrymme i akvariet och ett bra sätt att få ihop ett räkhotell, se bilder för exempel. Dessa små kuber är gjorda i lergods och är praktiska för lek eller gömställe. 

Denna kuben är perfekta för mindre akvarium pga sin storlek men man kan även med fördel limma eller stapla flera grottor för ett mer unikt utseende, även mossa kan man limma fast på grottorna för ett mer naturligt utseende och på grund av sin porösa yta trivs mossa bra på dessa grottor. Använder du lim är det viktigt att använda ett lim som är anpassat efter akvarium och dessa kan ni också köpa hos Akvarieimporten. Kan även med fördel användas till aquascaping.

Påverkar inte vattnets kvalité eller PH-värde och är enkla att rengöra om alger uppkommer. Kan användas i både söt- och saltvatten.

Man kan med fördel sätta växter - äkta eller i plast, använda mossa eller trärötter i kombination med lekgrottan för ett mer naturligt utseende.

Alla våra keramik grottor är handgjorda och därför är varje grotta unik så mindre avvikelser kan förekomma.


TIPS:

  • Använd med trärötter, växter, mossa och andra dekorationer för ett mer naturligt och personligt uttryck i akvariet. 
  • Limma eller stapla flera av grottorna för fler gömställen och ett mer unikt utseende, du kan med fördel använda olika typer av malgrottor för att skapa en större lekplats för dina räkor och fiskar. 
  • Placera på olika ställen i akvariet för ett jämnare utseende. 
  • Variera storlek och form för ett mer intressant utseende i ditt akvarium. 


INFORMATION:
Säljes i förpackning om 1 styck.

  • Längd, bredd och höjd: ca. 2 cm 
  • Hålens mått: ca. 1,5x1,5 cm 
  • Färg: Mörkgrå